Välkommen till Målilla Stationshus
Hej! Vi Roland och Monika har precis köpt Stationshuset i Målilla. Renovering ska påbörjas inom kort. Väntar på att sotarn ska komma och ge oss statusen för att elda o.s.v. Elektriker ska komma och säkra upp elledningar. Allt ligger i startgroparna redo att få sig en varsam men gammaldags renovering i största möjliga mån. Invigning är tänkt att vara i april 2014. Då ska vi börja med övernattningsmöjligheter med reservation att renoveringen inte kommer att vara helt klar, men ska vara beboeligt med självhushåll. Ska försöka utveckla sidan så gott jag kan. Hoppas ni har överseende med fel o brister på sidan. Välkommen o skriv ett ord eller två när ni är inne. _______________________________________________________________ Nu har vi kommit till 10 januari. God fortsättning på de nya året! Arbetet fortsätter . Värmen, vatten och avlopp ska vi försöka hinna med denna månaden. Högst på listan står sen Dusch och toalett renovering. Detta påbörjas 1 februari. Städning o möblering m.m pågår lite hela tiden. Vi kommer inte hinna få allt klart till 100%, men vår förhoppning är att vi ska kunna hyra ut rummen i början på april 2014 . Inredning kommer att bli - Gammalt och Nytt i hela huset. Foton kommer, "ska bara". som Alfons Åberg säger. Ha de gott. DU som tittar in skriv gärna något.
Skrivet av Ann Steenberg, den 21. feb, 2022
Oj va duktiga ni är. Och superkul att ni kan hålla stationshuset vid liv. Hoppas ni klarar el-räkningarna i kombination med att få har kunnat vistas där under pandemin.
Är det nån av er som känner till en Henning Josef Emanuel Jäger född 1876. Han bodde på staionsplan i Målilla till 1949. Frun hette Trädgård i efternamn. När dog Henning? Skriv gärna till mig Ann Steenberg eskelli@yahoo.se


E-post:
Skrivet av Petter, den 11. feb, 2021
Kul att huset tas om hand!

Roligt att se bilderna från väntsalen, gamla minnen kommer upp från julgransplundring mm
Om man har vägarna förbi vore det kul att gå titta in


E-post:
Skrivet av Ninnna Katarina Ljungkvist, den 13. feb, 2014
Vad glad jag blir att något händer med den gamla fina stationen. Hoppas tåget också kommer att stanna vid stationen som jag har skrivet om tidigare både på Fb samt skickat meddelade både till Hultsfreds kommun de ansvariga för järnvägen. Stannar det i Mörlunda skall det också stanna vid Målilla station! Eller hur???? Lycka till med Ert fina projekt!


E-post:
Skrivet av Michael Wikstål, den 6. feb, 2014
Lycka till!!


E-post:
Webbsida: www.sanatoriemuseet.vpsite.se
Skrivet av Kjell och ingegärd steij, den 11. jan, 2014
Låter värkligen som ett mysigt projekt.Tummen upp!


E-post:
Skrivet av frida, den 17. dec, 2013
Lycka till!!


Senaste kommentarer

29.08 | 20:22

Jag var där igår och smög runt stationen. Blev glad att någon tar hand om den. More power to you!

27.03 | 15:56

Så mysigt lilla blå rummet blev.